Hava Durumu

Bayramlık kabusu

Bursa'da 11 yaşındaki kızının kaçırıldığını ihbar eden anne, polisi alarma geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2012 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2012 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bayramlık kabusu

4 saatlik kabus anlarının ardından çocuklarına kavuşan anne-baba sevinç gözyaşlarına boğuldu. Çocuğun ise bir hayırsever tarafından bayramlık alışveriş için çarşıya götürüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 2. Alemdar Sokak'ta meydana geldi. Öğle saatlerinde Nahide Diken'in (31) evine gelen bir kadın, büyük kızına bayramlık alacağını söyledi. 11 yaşındaki Gülbahar Diken'in elinden tutan kadın, kapıdan çıkarak hızla evden uzaklaştı. Neye uğradığını şaşıran 4 çocuk annesi Nahide Diken, kızının kaçırıldığını düşününce paniğe kapıldı. Kadının gözyaşları içinde polisi arayarak kızının kaçırıldığı ihbarında bulunması ekipleri alarma geçirdi. Yıldırım Araştırma, Çocuk Şube ve karakol ekipleri, şüpheli kadının bulunması için mahalleyi didik didik aradı. Olayı duyan yakınları ve akrabaları ise Gülbahar'ın kaybolması sebebiyle gözyaşlarına boğuldu. Bu arada kızının kaçırıldığı haberini alan Osman Diken de karakola gitti.

Gözyaşlarına boğulan anne ve babaya sevindirici haber bu sırada geldi. Kaçırıldığı düşünülen Gülbahar Dikmen'in üzerine bayramlık alındıktan sonra evine bırakıldığı ortaya çıktı. Büyük bir sevinçle karakoldan evinin yolunu tutan anne ve babanın kızlarına kavuşma anı herkesin yüreklerini dağladı. Anne ve babanın hüzün gözyaşları bu kez yerini sevinç gözyaşlarına bıraktı. Kızına sarılan anne, "Bir daha seni asla hiçbir yere salmayacağım yavrum" derken, baba Osman Diken ise, "Bizi çok korkuttun yavrum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Yaklaşık 4 saat süren kabus dakikalarının ardından, Gülbahar yeni aldığı kıyafetlerle objektiflere gülümsedi. Baba Osman Diken ise, kızının kaçırıldığı haberini duyunca katettiği 3 kilometrelik yolun bitmek bilmediğini ifade ederek, "Çok şükür benim durumum iyi. Bana yardım yapılmasın. Bu acıyı hiçbir anne ve baba yaşamazsın. Yetkililer, çocuklara daha çok sahip çıksın" dedi.


Anne Nahide Diken de yavrusunun organ mafyası tarafından kaçırıldığını düşündüğünü söyledi.
 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.