Hava Durumu

BBP'den MHP iddiasına yanıt

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "partisinin MHP ile birleşeceğine" yönelik iddialara ilişkin, "Yani bırakın birleşmeyi, bir görüşme bile söz konusu değildir. Bu akla ziyandır. Bu aşamada, MHP'nin kongre sürecinde böyle bir görüşme akla ziyandır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BBP'den MHP iddiasına yanıt
Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, şehitc enazelerinde ölüm marşının yerine tekbir ve salavat getirilmesi uygulamasını sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

Bu konuyu ilk gündeme getiren siyasi partinin BPP olduğunu ifade eden Desteci, 2012'den bugüne kadar yaptıkları tüm toplantılarda, yaptıkları saygı duruşunda tekbir getirdiklerini dile getirdi.

Destici, bu konudan daha önemlisi şehitlerin gelmemesi için alınacak önlemler olduğuna işaret ederek, devlet olarak, terör konusunda alınacak önlemler ve tedbirler için kafa yorulması gerektiğini kaydetti.

Hala terörle mücadelenin tüm unsurlarıyla yapılmadığını öne süren Destici, terörünfinans kaynaklarına karşı tedbir alınması gerektiğini belirtti.

Açıklamanın ardından bir gazetecinin "BBP'nin MHP ile birleşeceği" yönündeki iddialara yönelik sorusu üzerine Destici, böyle bir durumun asla söz konusu olmadığını söyledi.

Destici, BBP olarak MHP'de genel başkanlığa adaylığını koyan hiç kimseyle görüşmediğini dile getirerek, "Yani bırakın birleşmeyi, bir görüşme bile söz konusu değildir. Bu akla ziyandır. Bu aşamada, MHP'nin kongre sürecinde böyle bir görüşme akla ziyandır." şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.