Hava Durumu

Beklentilerin farkındayım

Bursaspor'un Fransız çalıştırıcısı, "Uzun süredir galip gelemiyoruz. Beklentinin de durumun da farkındayım. Evkur Yeni Malatyaspor karşısında 3 puan istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2018 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2018 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beklentilerin farkındayım

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında pazar günü Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da Teknik Direktör Paul Le Guen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Malatya temsilcisi karşısında galibiyet beklediğini dile getiren Fransız teknik adam, "Bizim için aciliyet arz ediyor artık. Bir maç kazanmamız gerekiyor. Çünkü uzun süredir galip gelemiyoruz. Hemen kazanmamız gerekiyor. Beklentinin farkındayım. Bunu biliyorum. Durumun da farkındayım. Belki bu bizim üzerimizde baskı oluşturuyor ama başa çıkmamız gereken bir durum. Ben sadece benim değil, tüm oyuncu grubumuzun da bu beklentinin ve kazanma aciliyetinin farkında olduğunu düşünüyorum ve biliyorum. Onlar bunun farkındalar" diye konuştu.

Alınan mağlubiyetlerin her zaman motivasyon eksikliği olmadığını başka problemlerin de olabileceğini belirten Le Guen, "Bizim takım olarak gözlemlediğim kadarıyla en büyük eksikliğimiz devamlılık. Beşiktaş maçında bunu iyi bir şekilde ortaya koyduk. Maç boyunca devamlılık arz eden bir oyun oynadık. Akhisar maçında bunu yapabildiğimizi söylemek güç olur. Önemli olan bu durumun farkında olmak. İyi olduğumuz özellikleri tekrardan ön plana çıkarmalıyız ve hepsinden daha önemlisi özgüvenimizi kazanmalıyız. Takım için anahtar kelime özgüven. Ben teknik direktör olarak onlara bu özgüveni aşılamalıyım. Onlar da çalışmaları sırasında bu özgüveni geri kazanmalı ve maçta kullanmalılar. Eğer gerçek seviyemizde oynamaya geri dönebilirsek, çok yakında tekrardan kazanmaya başlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.