Hava Durumu

Ben bir seks avcısıyım

Kaçırdığı üç kişiyi, 10 yıl tecavüz ve dayakla esir alan Castro’nun günlüğü bulundu. Kendisine engel olamadığını söyleyen Castro tedavi olmak istemiş

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2013 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2013 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ben bir seks avcısıyım

ABD’nin Ohio eyaletinde 10 yıl önce kaybolan ve önceki gün kaçırıldıkları evden kurtulmayı başaran 3 genç kadının film gibi hikayesinde, polis olayı aydınlatıyor. Kaçırılan Amanda Berry, Gina DeJesus ve Michelle Knight’ın 10 yıl boyunca tecavüz ve şiddete maruz kalarak alıkonuldukları evde inceleme yapmaya devam eden güvenlik görevlileri, tecavüz ve adam kaçırma suçlamalarıyla mahkemeye çıkan 52 yaşındaki Ariel Castro’nun günlüğüne ulaştı.

Castro’nun 2004 yılında yazdığı notlarda, ‘Ben bir seks avcısıyım. Tedaviye ihtiyacım var’ dediği öğrenilirken, intihar etmeyi düşündüğü ve biriktirdiği parasını ‘kurbanlarına’ bırakmak istediği bildirildi. Günlüğün yazılış tarihi tam olarak belli olmasa da, Castro’nun yazdıklarından 2 Nisan 2004’te, kaçırdığı son kurbanı DeJesus’un ardından bu notları aldığı anlaşılıyor.

Polisin evde bulduğu günlükte, ‘Onlar iradeleri dışında buradalar. Çünkü hiç tanımadıkları birinin arabasına binmek gibi bir hata yaptılar’ sözleri yer alırken, Castro’nun kızlara arabayla dolaştırmayı teklif ettiği öğrenildi. Üçüncü kurbanından sonra ‘Hala neden birine daha bakıyorum. Zaten evde iki tane var’ yazan Castro’nun, genç kadınları genellikle farklı odalarda tuttuğu öğrenildi. Uzun süre bodrumdan çıkmalarına izin vermediği kurbanlarının, yıllar sonra ikinci katta birlikte yaşamalarına izin veren Ariel, büyük şapkalar ve gözlükler takarak, onların bahçede güneş görmelerine izin veriyordu.

Berry, Knight ve DeJesus’un ifadesine göre, kurbanlarını kaçırdığı günü, onların doğum günü ilan eden Castro’nun, kaçırılmalarının yıl dönümünde onlara ‘doğum günü pastası’ yedirdiği ortaya çıktı. Dün Castro ilk kez hakim karşısına çıkarken, mahkeme kaçırılan 3 kadın ve Jocelyn için 2 milyon dolardan, toplam 8 milyon dolar kefalet istedi. Kardeşler Pedro ve Onil’in suça karıştıklarına dair kanıt bulunmadığı açıklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.