Hava Durumu

Benden sonra kim kaptan olacak

Harun Tekin Fenerbahçe ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli futbolcu 16 numara dolu olduğundan 35 numaralı formayı giyecek. Milli eldiven Bursaspor'a vedasında son olarak kendisinden sonra kimin kaptan olacağını sordu.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2018 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2018 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Benden sonra kim kaptan olacak

MEMLEKETİNİ TERCİH ETTİ

Bursaspor'da Harun Tekin defteri resmen kapandı. Tecrübeli eldiven Fenerbahçe'ye 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Harun Tekin Sarı Lacivertli takımda memleketi olan İzmir'in plakası 35 numaralı formayı taşıyacak. Fenerbahçe'de 16 numaralı formanın sahibi Ferdi Kadıoğlu olduğundan Harun'un bu yönde bir tercih yaptığı öğrenildi. Harun Tekin'in transferinden Bursaspor'un kasasına 2 milyon Euro bonservis geliri girecek. Döviz kurunda sabitleme yapılmadığı ve ödemenin o günkü kur üzerinden gerçekleşeceği bildirildi.

YETKİLİ İSİM SAMET AYBABA

Harun Tekin'in transferinin başkanlar düzeyinde olduğu ve transfer konusunu bizzat Başkan Ali Ay ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yürüttüğü öğrenildi. Önceki gün Bursaspor'a veda eden Harun Tekin'in Başkan Ali Ay'a, "Başkanım, benden sonra kaptan kim olacak" diye sorduğu Ali Ay'ın da bu konuda yetkinin teknik direktör Samet Aybaba'da olduğunu söylediği belirtildi. Yeşil Beyazlı takımda Harun Tekin'den sonra kaptanlık pazubandını Barış Yardımcı'nın takmasına kesim gözüyle bakılıyor. İkinci kaptan olarak da Ertuğrul Ersoy düşünülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.