Hava Durumu

Beratcan'ın katil zanlısının ağabeyi Müge Anlı'ya bağlandı!

Beratcan'ın katil zanlısı Ersin K.'nın ağabeyi 'Ben her ikisini de uyarmıştım' dedikten sonra ağlamaya başladı...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beratcan'ın katil zanlısının ağabeyi Müge Anlı'ya bağlandı!
Canlı yayında ağlamaya başlayan ağabey, ' Gece evimiz taşlandı. 5-6 kişi evimizi taşladı. Ne cam kaldı ne çerçeve. Evde yaşlı ve ameliyatlı annem var. Ben kardeşim için ağlamıyorum. Yaşadıklarımıza ağlıyorum ' dedi. Kardeşinin üç tane çocuğu olduğunu söyleyen ağabey, ' Eski hanımı da perişan oldu, biz de perişan olduk ' diye konuştu.

KARDEŞİ İÇİN ŞOK SÖZLER

Beratcan'ın kaybolmasının ardından kardeşinin çok rahat olduğunu belirten ağabey, ' Kardeşime sordum, bir bağlantın var mı diye. Çocuk kaybolduğu için benden şüpheleniyorlar dedi. Benim bu kadınla ilişkim yok dedi. Bunu öğrendiğimde şoke oldum. O çocuğun son görüntüleri montunu sallaya sallaya gitmesi aklımdan çıkmıyor ' dedi.

Kardeşinin Beratcan'ın kaybolmasının ardından çok rahat olduğunu belirterek, ' 11 yıldır servis şoförü. 11 yıldır personel çekiyor. Böyle bir problemi yoktu. Hepimiz şoktayız, şoktayız ' diye konuştu.

ERSİN K.'NIN ESKİ EŞİ DE CANLI YAYINA BAĞLANDI

Ersin K.'nın eski eşi de canlı yayına bağlandı ve ' İki yıldır bu kadınla birlikteydi. Bu yüzden boşandık. Türkan hanım bana hakaret ediyordu ' dedi. 8 aydır kendisini aramadığını söyleyen eski eş, ' Küçük kızımın psikolojisi bozuldu. Öyle tekrar görüşmeye başladık. Türkan'ın çocuklarıyla ilgileniyordu ' diye konuştu. Kendisinin de yıllardır ayrılmak istediğini söyleyen eski eş, ' Beni de bırakmıyordu. Tehdit ediyordu. Ölümle tehdit etmiyordu ama çocukları göstermem diyordu ' şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.