Hava Durumu

Berke Yılmaz gerçeği

Bursaspor A Takımı'nda sadece 16 dakika forma giyen Berke Yılmaz'ın Cordoba'ya transfer olmadığı, sadece denenmeye alındığı öğrenildi. Berke eğer beğenilirse İspanyol kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Berke Yılmaz gerçeği

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

SADECE 16 DAKİKA OYNADI

Bursaspor altyapısından yetişen ve Yeşil Beyazlı kulüple sözleşme yenilemeyen Berke Yılmaz'ın İspanya İkinci Lig takımlarından Cordoba'ya 3 yıllığına transfer olduğu yönünde çıkan haberler geçen hafta gazete sütunlarında yer almıştı. Bursaspor A Takımı'nda sadece 16 dakikalık Türkiye Kupası serüveni bulunan 21 yaşındaki kramponun İspanyol kulübü tarafından nasıl keşfedildiği yönünde kafalar karışırken işin aslı daha sonra çıktı.

BEĞENİLİRSE SÖZLEŞME VAR

Buna göre Berke Yılmaz'ın Cordoba ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı yönünde çıkan haberlerin şu an için gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. İspanyol kulübü ile ilişkide bulunan Berke Yılmaz'ın yakın çevresi genç futbolcuyu bir ay süresince denemeye alınması konusunda Cordobalı yetkililerle anlaşma sağladı. Berke Yılmaz da bu süreci geçirmek için İspanya'nın yolunu tuttu. Berke eğer beğenilirse Cordoba ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.