Hava Durumu

Beşiktaş'a karşı oynama şartı

Bursaspor prensip anlaşmasına vardığı Vagner Love'u yarın Bursa'ya bekliyor. Yönetim ve teknik heyet Brezilyalı futbolcunun hafta sonunda Beşiktaş'a karşı oynamasını şart koşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'a karşı oynama şartı

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

ALİ AY FİKRET ORMAN'A SÖYLEDİ

Bursaspor hem Beşiktaş hem de oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı Vagner Love transferini resmiyete dökmeye hazırlanırken, perde arkasında yaşanan önemli bir detaya Bursa Hakimiyet ulaştı. Başkan Ali Ay ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arasında yapılan görüşmede Bursaspor cephesinin Siyah Beyazlılar'dan resmen istediği Vagner Love'un hafta sonunda sahaya çıkmasının kendileri için olmazsa olmaz olduğuna vurgu yapıldığı öğrenildi.

AYBABA DA OYNATMAYI İSTİYOR

Teknik direktör Samet Aybaba'nın da Başkan Ali Ay'a tecrübeli golcüyü hafta sonunda Beşiktaş'a karşı oynatmayı düşündüğünü ve bu konunun önemle gündeme getirilmesini istediğini söylediği belirtildi. Brezilyalı futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerin sonuçlanmasının beklenildiği transferde Vagner Love'un yarın Bursa'da olmasının planlandığı kaydedildi. Bursaspor ile Beşiktaş Vagner Love'un ücretinin yarı yarıya ödenmesi hususunda anlaşmaya varmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.