Hava Durumu

BGC üyeleri iftarda buluştu

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde gazeteciler ve aileleri bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BGC üyeleri iftarda buluştu
Renkli görüntülere sahne olan iftar organizasyonu, BGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ile BGC yönetim kurulu üyelerinin konukları Kültürpark Medya Restoran kapısında karşılaması ile başladı.

Yaklaşık 600 konuğun katıldığı iftar, adeta bir Bursa basın zirvesi niteliğindeydi. Bursa’daki medya kurumlarının hemen hemen hepsinden BGC üyelerinin yer aldığı iftarda BGC üyeleri uzun uzun sohbet etme olanağı buldu.
BGC Başkanı Nuri Kolaylı, gazeteciler arasındaki sosyal dayanışmayı ve yakınlaşmayı sağlamak amacıyla organize edilen iftara katılımın yüksek olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

"TOKİ EVLERİNİN ANAHTARI EKİM AYINDA TESLİM"

Üyelerin özellikle Yunuseli BGC Konutlarına ilişkin gelişmeleri sorduğunu söyleyen Kolaylı, “Üyelerimiz haklı olarak gelişmeleri merak ediyor. Son olarak TOKİ ile yaptığımız görüşmede, büyük olasılıkla Temmuz ayı ortasında kura çekiminin yapılacağını, kura sonuçlarına göre de ödemelerin başlayacağını öğrendik. İnşaatlar çok iyi ilerliyor. Müteahhit tüm çalışmayı Ağustos ayı sonunda tamamlayarak evleri TOKİ’ye teslim etmeyi planlıyor. Hak sahipleri meslektaşlarımız da Ekim veya Kasım ayında anahtarlarını teslim alırlar diye umut ediyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.