Hava Durumu

Bikini defilesinde yokum

Tesettür giyerek podyuma çıkıp herkesi şaşırtan ünlü manken Tuğçe Kazaz, artık mayo ve bikini defilelerinde yer almayacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bikini defilesinde yokum

2005 yılında Hıristiyanlığı seçen, daha sonra Budizm'e merak saran Tuğçe Kazaz'ın son değişimi herkesi şaşırttı. Yeniden Müslüman olan ünlü manken, geçtiğimiz günlerde çıktığı tesettür defilesinin ardından çıkan kapanıp kapanmayacağı yönündeki dedikodulara; "Bunu Allah bilir. Ne zaman ne olacağımızı biz bilemeyiz" diye yanıt verdi.
 

AĞIR BEDELLER ÖDEDİM

Artık mayo, bikini defilelerinde yer almayacağının altını çizen manken, "En son aşağı yukarı 3 yıl önce böyle bir defileye çıkmıştım. Bundan sonra o sayfa benim için tamamen kapandı" dedi. Daha önce çektirdiği cüretkar fotoğraflarından rahatsız olmadığını da ifade eden Kazaz, "O zamanki Tuğçe farklı şimdiki Tuğçe farklı. Geçmişimi de asla inkar etmem. O zaman öyle düşünüyordum, şimdi böyle. İleride neye dönüşeceğimizi Allah bilir. Bedelini ödediğin sürece her türlü seçimi yapabilirsiniz. Ben de geçmişte ağır bedeller ödedim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.