Hava Durumu

Bilecik'teki FETÖ'cü polis şefleri adliyede

Bilecik'te Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda Bylock kullandıkları iddiası ile gözaltına alınan ve aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 22 polis, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2017 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2017 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bilecik'teki FETÖ'cü polis şefleri adliyede

Bilecik'te Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda, 'ByLock' adlı programı kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında 2'nci ve 4'üncü sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 22 emniyet mensubu adliyeye sevk edildi.


FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bilecik Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri geçen 12 Ocak'ta, Bilecik ve Ankara'da eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda bir süre önce Kanun Hükmünde Kararname'yle (KHK) meslekten ihraç edilen ve 'ByLock' adlı programı kullandıkları öne sürülen, aralarında 2'nci ve 4'üncü sınıf emniyet müdürü ile komiserlerin de bulunduğu 22 emniyet mensubu yakalandı.

22'Sİ DE TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak Bilecik Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 22 şüpheli sorgulamalarının tamamlanmasının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. 22 şüpheli, soruşturmayı yürüten savcı tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye gönderildi. 22 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.