Hava Durumu

BİLFEN'de TOFAŞ coşkusu

TOFAŞ'ın deneyimli kaptanı Sammy Mejia ile genç oyuncular Berkan Durmaz ve Efe Beşok, Eskişehir Basket ile yapılacak play-off maçları öncesi Bursa Bilfen İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BİLFEN'de TOFAŞ coşkusu

SINIFLARI GEZDİLER

TOFAŞ Basketbol Takımı'nda kaptan Sammy Mejia ile genç oyuncular Berkan Durmaz ve Efe Beşok, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi maçları öncesi Bademli'de bulunan Bursa Bilfen İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Kulübün Pazarlama ve İletişim Menajeri Can Efe Şekerci'nin de hazır bulunduğu söyleşi öncesi Bursa Bilfen İlköğretim Okulu Müdiresi Sinem Turan'ın eşliğinde okulu gezme imkanı bulan Mavi Yeşilli basketbolcular, uygulamalı eğitim verilen sınıfları gezerek farklı ilgi alanlarında eğitim alan öğrencileri ziyaret etti.

ŞUT YARIŞMASI YAPTILAR

Basketbol sahasında okulun basketbol takımı sporcularıyla şut yarışması yapan TOFAŞ Basketbol Takımı oyuncuları, miniklere imza dağıttıktan sonra toplantı salonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Bursa ekibinin deneyimli kaptanı Sammy Mejia öğrencilerden gelen bir soruda en beğendiği basketbol oyuncusunun Cleveland Cavaliers'ın yıldızı LeBron James olduğunu belirtirken, gelecek planlarının sorulması üzerine ise, 5 yıl sonra nerede olacağını bilmediğini ancak basketbolun içinde kalmak istediğini dile getirdi.

Beşok: İyi bir adım

TOFAŞ Basketbol Takımı'nın genç oyuncularından Efe Beşok ise basketbolcu bir aileden geldiğini ve neredeyse parkelerde büyüdüğünü belirterek, "Babam (Faruk Beşok) ve amcam (Hüseyin Beşok) nedeniyle zaman zaman bu konuda baskı yaşasam da kendimi bir an önce kanıtlamak istiyorum. Bu anlamda TOFAŞ benim için iyi bir adım oldu. Hedefim Euroleague'de oynayabilmek" dedi.

Durmaz: Hedefim NBA

Öğrencilere, profesyonel sporculuğun eğitime ve sosyal hayata etkinlerini anlatan Berkan Durmaz, böyle bir okulda okudukları için çok şanslı olduklarını ifade ederek, "İyi arkadaşlıklar edinin, daha sonra ise seçtiğiniz derslerde ya da spor dalında disiplinli ve kararlı bir şekilde hedefinize odaklanın. Benim en büyük hayalim NBA'de oynamak" şeklinde ifadeler kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.