Hava Durumu

Bilim için projeler yarışıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BEBKA ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışmasına Türkiye çapında 1000’den fazla proje başvurusu yapıldı. Ön değerlendirme sonucunda 691 proje jüri karşısına çıkmaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2015 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2015 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bilim için projeler yarışıyor
Merinos Park´ta 8-9-10 Mayıs´ta tasarım ve inovasyon temasıyla gerçekleşecek olan Bursa Bilim Şenliği Proje Yarışmasına başvuruda bulunan yüzlerce proje arasından; Üniversite Kulüpleri ve Mucit Kategorisinde 304, İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı okullar kategorisinde 287 proje jüri değerlendirmesine hak kazandı. 2-3 Nisan´da, ön elemeyi geçen 150 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projesi Merinos AKKM Fuaye alanında sergilenecek. Jüri üyeleri projeleri değerlendirecek ve kategorilerine göre 50 finalist proje seçilecek.

Üniversite Kulübü ve Bireysel Mucit kategorisindeki projelerin değerlendirmesi de aynı jüri tarafından online platformda yapılacak ve 30 üniversite kulüp ile 20 bireysel mucit finalist olarak seçilecek.

Bursa Bilim Şenliği proje yarışması finalistleri 7 Nisan 2015 Salı günü www.bursabilimsenligi.org adresinden açıklanacak.
Bursa Bilim Şenliği’nde yer almak isteyen yarışmaya katılamamış projeler, 7 Nisan 2015 Salı günü açılacak çağrıya başvuruda bulunabilecekler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.