Hava Durumu

Bitmeyen kin arkadaş katili yaptı

MANİSA’da, husumetlisi 26 yaşındaki Ahmet Balkıs’ı tabancayla öldüren aynı yaştaki İrfan İnme, tutuklandı.Şüpheli, ifadesinde, Balkıs’ın bir ay önce cıkan tartışmada kendisini dövdüğünü, bunu kendine yediremediği için arkadaşını öldürdüğünü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2013 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2013 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bitmeyen kin arkadaş katili yaptı

Dün saat 20.00 sıralarında İrfan İnme, iddiaya göre, aralarında husumet bulunan arkadaşı Ahmet Balkıs’ı konuşmak için Niobe Ağlayan Kaya Ören Yeri’nin yakınındaki bir kaferteryanın otoparkına çağırdı. Eşiyle birlikte buluşma yerine gelen İnme, belinden çıkardığı tabancayla Balkıs’a tek el ateş etti. Başından vurulan Balkıs, kanlar içinde yere yığılırken, İrfan İnme, eşini de alıp geldiği motosikletle kaçtı. Silah sesine koşan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Balkıs, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan İrfan İnme ise eşini eve bıraktıktan sonra polise gidip, teslim oldu. Şüpheli, Balkıs’ın bir ay önce cıkan bir tartışmada kendisini dövdüğünü, bunu kendine yediremediği için arkadaşını öldürdüğünü söyledi. Polisteki, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İnme, mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.