Hava Durumu

Bitsin artık bu çile!

Süper Lig'de son deplasman galibiyetini 140 gün önce Konyaspor'a karşı alan Bursaspor, bugün ligden düşmesi kesinleşen Karabükspor'a konuk olacak. Yeşil Beyazlılar korku tünelinden uzaklaşma adına 3 puana odaklanmış durumda. Saat 13.30'da başlayacak maç Bein Sports2'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2018 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bitsin artık bu çile!

KRİTİK SINAV VERECEK

Süper Lig'de bitime 5 hafta kala düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmak ya da en azından korumak amacındaki Bursaspor bugün çok kritik bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'la deplasmanda puan savaşı verecek. Yeşil Beyazlılar'da tek hedef galibiyet üzerine kuruldu. Saat 13.30'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda başlayacak ve Bein Sports2'den ekranlara gelecek mücadeleyi Serkan Çınar Yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Mehmet Salih Mazlum yapacak.

ER TAKIMA GÜVENİYOR

Teknik direktör Mustafa Er ve futbolcular, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmak istediklerini her açıklamalarında dile getirdi. Yeşil Beyazlılar'ın genç teknik patronu Mustafa Er, Göztepe maçında sergilenen iyi futbolun karşılığını alamadıklarını ancak Karabük'te gülen tarafın kendileri olacağını söyledi. Futbolcular da galibiyete inanmış durumda. Korku tüneline girmek istemeyen Yeşil Beyazlı kramponlar zorlu maçı kazanarak rahat nefes almayı ve ligde tam 7 maç süren deplasman hasretine Karabük'te son vermeyi amaçladıklarını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.