Hava Durumu

'Bizim ilacımız zaman'

Paul Le Guen ilk etap çalışmalarını değerlendirdi. 'Takımımdan memnunum' diyen Fransız teknik adam, "Ayaklarımız yere basmalı. Bu sezonu 3. veya 4. bitiremeyeceğimizi biliyorum. Yeni bir takım kuracağız ve ofansif bir futbol oynayacağız ama bunun için zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2017 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2017 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Bizim ilacımız zaman'

GÜZEL BİR KADRO OLACAK

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen yarın Avusturya'da başlayacak kamp öncesi Bursa'da tamamlanan ilk etap çalışmalarının ardından değerlendirmede bulundu. Le Guen, Yeşil Beyazlı takımın geçen sezon aldığı sonuçların kendisini endişelen-dirmediğini, aksine heyecan verdiğini vurguladı. Bursaspor'un Süper Lig şampiyonluğu yaşamış köklü bir kulüp olduğunu dile getiren Le Guen, geçen sezon yaşanan sıkıntıların tekrarlanmaması için kadronun yeniden kurulması, her şeyin baştan oluşturulması gerektiğini dile getirerek, "Bu bende endişe yaşatan bir şey değil. Bende heyecan yaratan, kadronun yeniden yapılandırılacak olması. Ben de bundan dolayı geldim. Şimdi güzel bir kadro kuracağız" diye konuştu.

OFANSİF FUTBOL OYNAYACAĞIZ

Geldiği gün söylediği "Ayaklarımız yere basmalı" sözünü hatırlatan Le Guen, "Bir sezonu 14. bitirdikten sonra direkt başlar başlamaz 3. veya 4. bitiremeyeceğimizi, bilecek kadar futbolu biliyorum sanırım. Bizim zamana ihtiyacımız var. Takımımızı doğru kurabilmek ve hedeflere yürütebilmek için elimden geleni yapacağım ama futbolda gerçekçi değilseniz rakipleriniz size işlerinizi çok zorlaştırır. Biz de bu yüzden gerçekçi olmalıyız" dedi. Fransız çalıştırıcı, oyun sistemi hakkında da "Lyon ve PSG'de ofansif futbol tarzını oynatabilen bir teknik direktör görüntüsü vermiştim. Bursa-spor'da da Pablo Batalla gibi yetenekli ve kadroda kendine yer bulacak gençleri güzel bir şekilde harmanlarsak bunu başarabileceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.