Hava Durumu

Boston bombacılarından biri yakalandı

ABD'de hafta başındaki Boston saldırısını düzenlediğinden şüphenilen kişilerden biri, polisle girdiği çatışma sonucunda yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2013 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2013 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Boston bombacılarından biri yakalandı

Boston'daki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nün (MIT) kampüsünde bir polisi öldürdükten sonra Boston kent merkezine 10 dakika uzaklıktaki Watertown kasabasında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren şüphelilerden birinin yakalandığı bildirildi.

Boston Globe'un haberine göre, polis diğer şüphelinin peşinde. Polis, Watertown sakinlerine, evlerinden dışarı çıkmamaları için uyarıda bulundu.

FBI dün gece geç saatlerde, pazartesi günkü patlamalarda Uluslararası Boston Maratonu'nu kana bulayan saldırıyı gerçekleştirdiği tahmin edilen iki kişinin video ve fotoğraflarını yayınlamıştı. FBI, kimlikleri tespit edilemeyen iki şüpheli hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için kamuoyundan yardım istemiş ve bu kişilerin "silahlı ve son derece tehlikeli" olduğunun tahmin edildiği açıklanmıştı.

KAMPÜSTE BİR POLİS ÖLDÜ

ABD'nin en prestijli üniversitelerinden MIT, bu sabah saatlerinde, internet sitesinden ve Twitter hesabından kampüste “silahlı aktif birinin” olduğunu duyurmuş ve öğrencileri odalarında kalmalarına ve kesinlikle dışarı çıkmamalarına dair uyarmıştı.

Okulda görevli bir polis memuru, şüpheliler tarafından vurularak öldürülmüştü.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.