Hava Durumu

Brandt: Kendi tarihimizi yazmak istiyoruz

Schwerin ile 2 yıl önce oynanan maçların üzerinden çok şeyin değiştiğini belirten Başantrenör Jan De Brandt, "Her şey bizim elimizde. Bursa için yeniden tarih yazabiliriz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 04:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 04:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Brandt: Kendi tarihimizi yazmak istiyoruz

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Jan De Brandt, Almanya yolculuğu öncesi açıklamalarda bulunarak Schwerin deplasmanından avantajlı bir sonuç ile dönmek istediklerini söyledi. Sona yaklaştıkça her maçın daha da zorlaştığını ifade eden Belçikalı çalıştırıcı, "Almanya'nın en iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Genç ve kaliteli bir ekip. İyi yabancıları var. Benchte olan oyuncular da yetenekli oyuncular. En ince detayına kadar incelemelerimizi ve analizlerimizi yaptık. Şöyle bir şansımız var ki sakatımız yok ve takım kafa olarak maça hazır" dedi.

2 YILDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ

Schwerin ile 2015 yılında yapılan yarı final maçlarının hatırlatılması üzerine Türkiye'de insanların hep geçmişe dönüp baktığını kaydeden Brandt, "Baktığımız zaman üzerinden 2 yıl geçmiş, her şey değişiyor. Takımlar değişmiş, oyuncular değişmiş, atmosfer daha farklı. O dönemden takımda yer alan İpek, Ivana, Aylin, Yaren tabii ki daha farklı tecrübelerle çıkacaktır ancak geçmişle yaşayamayız, geleceğe bakmalıyız. Her şey bizim elimizde. Bursa için yeniden tarih yazabiliriz. Adım adım düşünmek, adım adım ilerlemek önemli. Biz kendi tarihimizi yazmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"TAKTİĞİMİ SÖYLEYEMEM"

Schwerin karşısında nasıl bir oyun anlayışıyla çıkacaklarının sorulması üzerine Jan de Brandt şu ifadeleri kullandı:

"Asla taktiğimi kimseye söylemem. Çünkü Almanya'da çok sayıda Türk var. Ben burada taktiğimi söylersem onlar okuyacaklar. Ligde oynadığımız son Vakıfbank maçında bile aklımızda Schwerin maçı vardı. Bu tarz zorlu maçları nasıl oynayacağımızı öğrendik."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.