Hava Durumu

BTSO'da seçim heyecanı başladı: Başkan Burkay'dan ilk açıklama

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın Kasım 2017'de planlanan fakat Nisan ayına ertelenen komite seçimleri başladı. Oyunu kullandıktan sonra AS TV'nin canlı yayınına katılan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, seçimlere katılımın yüksek olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2018 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO'da seçim heyecanı başladı: Başkan Burkay'dan ilk açıklama

Türkiye'nin en büyük sanayi odalarından biri olan Bursa Ticaret Sanayi Odası'na kayıtlı 39 bin üyeden, 22 bin üyesi bugün sandık başına gidiyor. Oyunu erken saatlerde kullanan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, ilk açıklamasınıda AS TV ekranlarına yaptı. Burkay yaptığı açıklamada "Katılımın oldukça yüksek olması gerçekten memnuniyet verici. Katılımın bu denli yüksek olmasının en büyük sebeplerinden biri de dönem boyunca gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalardır" dedi. Bursa ve Türkiye olarak zor günler geçirdiklerini de belirten Burkay "Ülkemiz gerçekten zor günler geçirdi. Bursa sanayicileri tek yumruk olarak bu zorluklardan çıkmayı başardık" dedi.

BURSA İŞ DÜNYASI İÇİN HAYIRLISI OLSUN

Katlımın oldukça yüksek olduğu BTSO komite seçimlerinde oyunu kullanan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cem Sönmez, "Türkiye ekonomisine yön veren Bursa için oldukça önemli birgün, İş dünyasımız için hayırlısı olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.