Hava Durumu

Bu adamı kaçırma

Antalya kampında Contra ve Lucescu'ya Gheorghe-Teodor Grozav'ı soran Paul Le Guen'e iki aynı cevap;

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu adamı kaçırma

HABER: Tolga Öztaş

Belek'te yapılan görüşmelerde Romanya teknik direktörü Cosmin Contra ve A Milli takım teknik direktörü Mircea Lucescu'dan alınan olumlu bilgilerden sonra Bursaspor, bugün Bursa'da olması beklenen oyuncuyla 6 ay+2 yıllık anlaşma imzalayacak.

İLK CONTRA'YA SORDU

Bursaspor'da transfer bombalarının ardı arkası kesilmiyor. Antalya Belek'te yapılan devre arası kampını görüşmelerle geçiren Yeşil Beyazlılar, Bursa'ya döndükten sonra ilk olarak önceki gün Moussa Sow'un transferini açıkladı. Timsah'ın şimdiki hedefinde ise Karabükspor ile sözleşmesini fesih eden Gheorghe-Teodor Grozav var. İlk olarak Antalya'da gündeme gelen oyuncuyla ilgili Paul Le Guen önemli araştırmalar yaptı. Belek'te gerçekleşen kampta ilk olarak Romanya teknik direktörü Cosmin Contra ile görüşüldü. Timsah'ı ziyaret eden Rumen teknik adama Bursaspor'un hocası Le Guen ilk olarak Grozav'ı sordu.

İKİSİ DE OLUMLU KONUŞTU

Teknik Direktör Paul Le Guen Contra'dan sonra Bursaspor'un Belek kampını ziyaret eden A Milli takım teknik direktörü Mircea Lucescu'ya da Gheorghe-Teodor Grozav'ı sordu. Son oynanan Türkiye-Romanya hazırlık maçında 2 gol atan başarılı kanat oyuncusu için Lucescu'nun ve Contra'nın görüşleri olumluydu. Hatta 2 Rumen teknik adam da Le Guen'e, "Bu adamı kaçırma" dedi. Bu gelişmelerin ardından Bursaspor, Gheorghe-Teodor Grozav transferi için çalışmalarına hız verdi. Bugün yapılacak Moussa Sow imza töreni sırasında Grozav'ın Bursa'ya gelmesi ve Yeşil Beyazlı yönetimle yüz yüze konuşarak Bursaspor ile kesin olarak 6 ay+2 yıllık anlaşmaya varması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.