Hava Durumu

Bu forma büyük şeref

Timsah'ın başarılı kalecisi Harun Tekin, "Bursaspor forması giymek benim için büyük bir şeref. Ligin ikinci yarısı için en iyi şekilde hazırlanıp, güzel galibiyetlerle üst sıralara çıkmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu forma büyük şeref

Bursaspor'un kaptanlarından ve özellikle son 2 sezondur en başarılı isimlerinden kaleci Harun Tekin, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak yeni yılda çok başarılı olmalarını dileyen Harun, "Öncelikle herkese sağlık,huzur ve mutluluk diliyorum. Umarım yeni yılda çok başarılı oluruz. Geçen yılı pek fazla konuşmak istemiyorum, kötü bir sezon geçirmiştik. Bu sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı performans sergiledik. İlk yarıyı iyi bir puanla bitirdik ama daha iyi olabilirdi. Şimdi önümüzde ligin ikinci yarısı var en iyi şekilde hazırlanıp, güzel galibiyetlerle üst sıralara çıkmak istiyoruz. İlk beşte yer alacağımızı düşünüyorum. Buraya geleli 8 sene oldu. Burasını bir aile olarak görüyorum. Bursaspor formasını giymek benim için büyük bir şeref" diye konuştu.

Başarılı file bekçisi Bursaspor'un altyapısından çıkan kalecilerden de övgüyle bahsetti. Harun Tekin, "Altyapımızdan çok önemli oyuncular çıkıyor. Muhammed Şengezer, Ataberk Dadakdeniz pırlanta gibi çocuklar. Beraber güzel bir uyum içinde çalışıyoruz. Okan Koçuk da kendini geliştirmeye devam ediyor. Şenol hoca zamanında benim arkamdaydı. Milli takım kampında birlikteydik eski günleri yad ettik. Muhammed de Riva'da kamptaydı. 3'ümüz birlikte zaman geçirdik. İnşallah Bursaspor'dan milli takımlara daha çok oyuncu çıkar" derken Teknik Direktör Paul Le Guen için de, "Hocamızla ilk tanıştığımdan beri bize karşı bana karşı yaklaşımı her zaman bir arkadaş gibi. Her şeyi konuşabili-yoruz. Bizi her zaman destekliyor ve bize özgüven veriyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.