Hava Durumu

Bu maç Bursa'nın maçı

Yeşil Beyazlı taraftarlara çağrıda bulunan tecrübeli teknik adam, "Bu maç sadece Bursa'nın maçı. Ne Samet'in ne Ali'nin ne de Veli'nin. Taraftarımıza çağrıda bulunuyorum. Maça gelsinler ve futbolcularımıza desteklerini versinler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2019 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2019 07:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu maç Bursa'nın maçı

Haber / Süha GÜRSOY

TEK YÜREK OLALIM

Bursaspor'da yarın oynanacak Sivasspor maçı öncesi geri sayım sürerken teknik direktör Samet Aybaba da Yeşil Beyazlı taraftarlara çağrıda bulundu. Süper Lig'de artık son düzlüğe girdiklerini ifade eden Samet Aybaba, Bursa Hakimiyet'e yaptığı özel açıklamada, taraftardan Sivasspor maçı ile birlikte kalan tüm karşılaşmalarda destek istedi. Güçlü camiaların yaşadığı zor günleri kenetlenerek aşacağına dikkat çeken deneyimli teknik adam. "Biz, bir olalım, tek yürek olalım. Gerisi zaten gelir kendiliğinden" diye konuştu.

GÜZEL GÖRÜNTÜLER

Sivasspor'la oynayacakları maçın önemine değinen Samet Aybaba, "Bu maç sadece Bursa'nın maçı. Ne Samet'in ne Ali'nin ne de Veli'nin. Koskoca Bursa bir şehrin topyekûn en önemli sınavı. Bursa caddeleri geçmişteki gibi bayraklarla süsleniyor. Bunlar güzel görüntüler. Ben Bursaspor teknik direktörü olarak taraftarımıza çağrıda bulunuyorum. Maça gelsinler ve futbolcularımıza desteklerini versinler. Kalan 11 maçımızı bu havada oynarsak inanın bizim üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk olmaz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.