Hava Durumu

Bu sabah havada büyük panik!

Zagrosjet Hava Yolları’nın İstanbul-Erbil seferini gerçekleştiren Airbus A 321 tipi yolcu uçağının sol motoru uçuş esnasında durunca uçak Atatürk Havalimanı’na geri dönmek zorunda kaldı. Uçaktan inen ve apronda görevlilerle tartışan bazı yolcuların tedbir amaçlı can yeleklerini giydiği görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu sabah havada büyük panik!
Zagrosjet Havayolları’nın Z4 6601 sefer sayılı TC QBY kuyruk tebcilli Airbus A 321 tipi uçağı 96 yolcusu ile bu sabah saat 05.15’te havalandı. Alınan bilgiye göre, havalandıktan kısa bir süre sonra uçağın sol motoru durdu. Uçağın kaptan pilotu durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesine bildirerek ve acil iniş izni istedi. Bu arada uçağın bir tehlike anında denize inebileceği ihtimali üzerine bazı yolcular, oturma koltuklarının altında bulunan can kurtaran yeleklerini giydi. Ancakuçak sorunsuz şekilde saat 05.45 Atatürk Havalimanı’na indi. Can yeleği giyen bazı yolcular da bu anı fotoğrafladı.

Bu arada uçaktan inen yolculardan bir kısmı yer görevlileri ile tartıştı. Uçaktan inen yolcular uçak altında tepki gösterdi. Yolcular yer hizmeti şirketlerinin çalışanları ile apronda tartışırken uçağın ekibine de kızdılar. Apronda yaşanan gerginliği yine uçağın yolcuları görüntüledi.

Zagrosjet uçağı motor bakım alanına çekilirken yolcular başka bir uçakla Erbil’e gönderildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.