Hava Durumu

Bu sonuç Timsah'a yaradı

Bordo Mavili takım, Gaziantepspor deplasmanında 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Bursaspor, 41 puanla haftayı 4’üncü sırada tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 06:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 06:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu sonuç Timsah'a yaradı
Spor Toto Süper Lig 24’üncü hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0 mağlup oldu. Bu sonuç  Bursaspor’a yaradı. Yeşil Beyazlı takım böylece haftayı 4’üncü sırada tamamladı. Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi oldu. Kırmızı Siyahlılar 34’üncü dakikada John Chibuike’nin attığı güzel golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da ataklarına devam eden Gaziantepspor, farkı artıracak golü bulamazken, Trabzonspor ise ilk 45 dakikada etkisiz kaldı ve devre 1-0 sona erdi.

MUHAMMET’TEN SÜPER GOL

İkinci yarıda da Gaziantepspor rakibine oranla daha etkili olan taraftı. Pozisyon bulmakta zorlanan Trabzonspor ilerleyen dakikalarda defansında da açıklar vermeye başladı. Mücadelenin 81’inci dakikasında ise sahneye Muhammet Demir çıktı. Serbest vuruştan mükemmel bir gol atan Muhammet takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı: 2-0. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.