Hava Durumu

Buna ayakta selam durmanız lazım

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan muhalefete çözüm süreci eleştirisi geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2013 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2013 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Buna ayakta selam durmanız lazım

 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, muhalefet partilerinin çözüm sürecine ilişkin tavrını eleştirerek, "Hiçbirinizin cesaret edemediği, hiçbirinizin altından kalkacağına inanmadığı, adım atmadığı, kenarlarda köşelerde gün geçirmeye çalıştığınız bir meselede, AK Parti bugün her türlü kararlılığı gösteriyor, Baldıran zehiri içmeye de iktidar kaybetmeye de hazırım ama bu terör belasından bu ülkeyi kurtaracağım diyorsa buna ayakta selam durmanız lazım" dedi.

"3 SEÇİMDE OYLARINI ARTIRARAK İKTİDARA GELEN TEK PARTİYİZ"

Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ankara Teşkilat İçi Eğitim Programı'nda konuşan Arınç, partisinin kurulduğundan bu yana her geçen gün gücünü artırdığını ifade etti.

Arınç, "Zaman zaman sendelemeler geçirdik ama hedefimizden hiç sapmadan daha güçlü şekilde bugünlere geldik" diye konuştu.

3 seçimde oylarını artırarak iktidara gelen başka bir parti olmadığına işaret eden Arınç, girdikleri ilk seçimde 11 milyon oy aldıklarını, son genel seçimde aldıkları oy sayısının 21 milyonu aştığını, her iki seçmenden birinin AK Parti'yi tercih ettiğini kaydetti.

"KILIÇDAROĞLU, 'ABDULLAH GÜL' DEDİ"

Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:"Kemal Kılıçdaroğlu'na televizyonda mülakat yapan biri sordu: 'Yarın cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak Abdullah Gül aday olsa oy verir misiniz' dedi. Hemen atladı 'Elbette veririz' dedi. Demek ki 2 AK Parti'li aday olsa ve birinin adı Abdullah Gül olsa Kemal Kılıçdaroğlu ona oy verecek. Olur olmaz, orası ayrı bir şey. Ama AK Parti'li adaydan birisine oy verebileceğini söylüyor, Allah söyletiyor be kardeşim kendine kalsa söyler mi? Gönlünden geçiyor, 'veririm' diyor, Bakmayın şimdi dışarıdan bağırıp çağırdıklarına, ağız dolusu hakaret ve küfür ettiklerine. Millet onların haline gülüyor aslında."

"BUNA AYAKTA SELAM DURMANIZ LAZIM"

Muhalefete "30 yıldır, 40 yıldır, 50 yıldır bu ülkeyi idare etme namına ne yaptınız? Hayır namına ne işlediniz, doğruluk, güzel adına ne hangi işleri yaptınız" diye soran Arınç, AK Parti Hükümeti'nin Türkiye'nin müzmin belası, kronik hastalığı terörü çözmek için attığı adımlara karşı çıkılmasını eleştirdi.

Arınç, "Hiçbirinizin cesaret edemediği, hiçbirinizin altından kalkacağına inanmadığı, adım atmadığı, kenarlarda köşelerde gün geçirmeye çalıştığınız bir meselede AK Parti bugün her türlü kararlılığı gösteriyor, Baldıran zehiri içmeye de iktidar kaybetmeye de hazırım ama bu terör belasından bu ülkeyi kurtaracağım diyorsa buna ayakta selam durmanız lazım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.