Hava Durumu

Bunu da gördük! Maça gelenlere sucuk ekmek bedava

Kayseri Erciyesspor, Süper Lig'deki kaderini belirleyecek kritik maçların ilkinde bu hafta Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Kulüp yönetimi bu maçta taraftar desteğini yanında görmek için taraftaralara ücretsiz bilet ve sucuk ekmek vaadinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2015 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2015 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bunu da gördük! Maça gelenlere sucuk ekmek bedava
spor toto süper lig'de 24 hafta sonunda 16. sırada bulunan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un, ligde kalabilmesini küme düşme potasında bulunan takımlarla yapacağı "6 puanlık maçlar"ın sonuçları belirleyecek. 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak, Lig'de 24. hafta sonunda 20 puanla 16. sırada kendisine yer bulan Kayseri Erciyesspor'un rakiplerini yakalaması için seri galibiyetlere ihtiyacı var. En yakın rakibinden 4 puan geride olan mavi-siyahlılar, kalan haftalarda bu farkı kapatmak için mücadele edecek. Ligde geride kalan haftalarda hiç üst üste maç kazanamayan Kayseri temsilcisinde hedef hafta sonu sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçı kazanarak, ardından seri galibiyetler elde etmek.

6 PUANLIK MAÇLAR KADERİNİ BELİRLEYECEK 

Kayseri Erciyesspor'un ligde kalmasında küme düşme potasına yakın takımlarla yapacağı maçlarda alacağı galibiyetler büyük rol oynayacak. 21 Mart Cumartesi günü Çaykur Rizespor'u konuk edecek mavi-siyahlı ekip, sonraki haftalarda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren, Eskişehirspor, Balıkesirspor, Medicana Sivasspor ve Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Kayseri temsilcisi bu maçlardan galip ayrılması halinde rakipleriyle puan farkını kapatarak, kümede kalma umutlarını artıracak.

"SERİ GALİBİYETLERLE KÜME DÜŞME HATTINDAN KURTULACAĞIZ"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk yaptığı açıklamada, ligde kalabilmek için bütün maçlara 3 puan hedefiyle çıktıklarını söyledi. Seri galibiyetlerle küme düşme hattından kurtulabileceklerine inandıklarını anlatan Savruk, "Maalesef sezon başında hedeflediğimiz konumda değiliz. Ligin bitmesine 10 maç kaldı. Kalan 10 haftada toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Kayseri Erciyesspor'da yönetim, cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacakları hayati karşılaşma için taraftara bir de çağrıda bulundu. Yönetim, maça geleceklere parasız passolig maç bileti, sucuk-ekmek, meyvesuyu ile bin adet forma vaadinde bulundu.

Mavi siyahlı kulüpten yapılan açıklamada Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçın önemine vurgu yapılarak, maça gelecekler için vaadler tek tek sıralandı. Tribünlerin tamamen dolması istenen açıklamada şöyle denildi:
"21.03.2015 Cumartesi günü saat 13.30 da tüm Kayserilileri, Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor maçına, takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Yönetim olarak stada ilk gelecek bin kişiye takım formamız ücretsiz dağıtılacaktır. Maçımıza gelecek herkese bugünden başlamak üzere Passolig bedava dağıtılacaktır. Herkese maç bileti ücretsiz yüklenecektir. Kayseri Erciyesspor taraftarına sucuk- ekmek ve meyve suyu ücretsiz dağıtılacaktır."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.