Hava Durumu

Bursa Büyükşehir'den amatöre tam destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu (BASKF) ziyaret ederek, amatör spor kulüplerinin tamamını kapsayıcı çalışmalar yapılacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2018 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2018 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir'den amatöre tam destek

FİKİR ALIŞVERİŞİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu (BASKF) ziyaret ederek, BASKF Başkanı Osman Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Bayhan'ın da katıldığı ziyarette, Bursa'daki amatör spor kulüpleri, yıl boyunca oynanan müsabakalar ve tesislerin durumu değerlendirildi.

KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Alinur Aktaş, Bursa'nın, şampiyon takımı Bursaspor'un yanı sıra futbol alt yapısıyla diğer şehirlerden farklı olduğunu söyledi. Bursa'da amatör spor kulüplerinin tamamını kapsayacak çalışmaların yapılacağını belirten Başkan Aktaş, " Federasyon başkanımız ve yöneticilerden eksikler ve aksaklıklar ile mevcut durum hakkında bilgi aldık. Bursa'da birçok alanda olduğu gibi amatör spor kulüplerimizle ilgili çalışmalarımız da olacak" diye konuştu. BASKF Başkanı Osman Kılıç ise görüşmeden dolayı Başkan Aktaş'a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.