Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz hırsızlık operasyonu

BURSA'da bir işyerinden laptop ve elektronik eşyaları çalan 3 şüpheli, kısa sürede parmak izi ve güvenlik kamerasından bindikleri otomobilin plakası belirlenerek tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2013 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2013 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıl almaz hırsızlık operasyonu

Eskişehir'den kimliğini vererek otomobili kiralayan şüphelilerden birine cep telefonundan ulaştı; "Hırsızlık yaptığınızı tespit ettik. Siz mi geleceksiniz yoksa biz mi sizi alalım?" diye sordu. Bunun üzerine 3 şüpheli çaldıkları eşyalarla birlikte emniyete gelip polise teslim oldu.

Uludağ Üniversitesi’nin kampüsünde bulunan bir işyerine önceki gece giren hırsızlık şüphelileri dizüstü bilgisayar ve bazı elektronik eşyaları çalarak kaçtılar. Hırsızlık olayı, sabah ortaya çıktı. Haber verilmesi üzerine işyerine gelen polis, parmak izi aldı diğer işyerlerinin de güvenlik kameralarını izledi. Polis bu kameralardan, şüphelilerin kullandıkları otomobilin plakasını tesbit etti. Bu aracın, Eskişehir'den Volkan K. (32) tarafından kiralandığını belirleyen ekipler, cep telefonunu öğrendiği şüpheliyi arayıp, "Yaptığınız hırsızlığı biliyoruz. Güvenlik kameraları ile tespit ettik. Çaldığınız eşyalar ile emniyet müdürlüğü asayiş şubesine gelmeniz gerekiyor. Gelmezseniz size ulaşıp biz gözaltına alacağız" dediler.

Bunun üzerine Volkan K. ile suç ortakları İbrahim U. (32) ve Halil Y. (40) çaldıkları dizüstü bilgisayar ve diğer elektronik eşyalar ile birlikte emniyet müdürlüğüne gelip teslim oldular. Yapılan sorgulamalarından sonra "hırsızlık" suçundan adliyeye çıkartılan üç kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi, çaldıkları eşyaları ise sahibine teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.