Hava Durumu

Bursa'da avukata silahlı saldırı! Gözaltılar var...

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, avukat Seyfi Budak'a icra takibi yaparken pompalı tüfekle saldırı düzenleyen ve olaydan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan zanlı ve azmettiricileri yeniden gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2017 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da avukata silahlı saldırı! Gözaltılar var...

Mustafakemalpaşa İlçesi'nde avukat Seyfi Budak, geçen cuma günü icra takibi yaptığı borçlunun silahlı saldırısına uğradı. Avukat Seyfi Budak pompalı tüfekle yapılan saldırıdan yara almadan kurtulurken, gözaltına alınan saldırgan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun, yönetim kurulu üyeleri Aslı Evke Yetkin ve Burcu Ergün ile birlikte Mustafakemalpaşa'ya gitti. Cumhuriyet Başsavcısı vekili ile görüşen Altun, Mustafakemalpaşa Adliyesi önünde, silahlı saldırıya uğrayan avukat Seyfi Budak ve bir grup meslektaşıyla birlikte açıklama yaptı.

Altun, geçtiğimiz Cuma günü Mustafakemalpaşa'da icra takibi yaptığı borçlu ve yakınları tarafından silahlı saldırıya uğrayan Avukat Seyfi Budak'ın olaydan yara almadan kurtulmuş olmasına sevindiklerini söyledi. Altun şöyle konuştu:

"Olayın ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan saldırgan ve azmettirenler, soruşturmanın derinleştirilmesiyle yeniden gözaltına alınmışlar ve halen sorgulanmaktadırlar. Bursa Barosu olarak değerli meslektaşımız Seyfi Budak'a, ailesine, yakınlarına ve tüm meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.