Hava Durumu

Bursa'da avukatlar 'Adalet Koşusu' yapacak

Bursa Barosu, 5 Nisan'da düzenlenecek Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında, hukukun üstünlüğünü vurgulamak ve adalete olan ihtiyacın farkındalığı artırmak amacıyla 5 ile 15 kilometrelik iki etap halinde 'Adalet Koşusu' düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da avukatlar 'Adalet Koşusu' yapacak
Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, 5 Nisan tarihindeki Avukatlar Günü etkinlikleri hakkında bilgi vermek için basın toplantısı yaptı. Türkiye’de ilk defa Bursa’da 5 Nisan Avukatlar günü etkinlikleri kapsamında hukukun üstünlüğünü vurgulamak adalete olan ihtiyacı farkındalığı artırmak amacıyla 'Adalet Koşusu' düzenleneceğini kaydeden Demiröz, 5 ile 15 kilometrelik iki etaptan oluşacak koşuda adalete karşı güvensizleştirme kampanyalarına dikkat çekileceğini söyledi.   

Bu etkinlik ile mesaj vermek istediklerini söyleyen Ekrem Demiröz, Gazeteci-Yazar Can Dündar'ın yargılanması ile ilgili de görüşlerini anlattı. Can Dündar üzerinden yeni bir ilişkinin üretilmeye başlandığını savunan Bursa Barosu Başkanı Demiröz, "Bu durumdan kaygı duyuyorum. Yeni bir iddianame hazırlanma ihtimali de var. Savcı şu anda ona uymuyor ama işaretleri var, dosyalar kurcalanıyor" diye konuştu.

Türkiye'nin en eski barolarından biri olan Bursa Barosu'nda halen 2 bin 703 aktif üye bulunuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.