Hava Durumu

Bursa'da 'Bilgi Evi' kayıtları başladı

Bursa'nın Gemlik Belediyesi'nin üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için açtığı Bilgi Evi'nde kayıtlar başladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'Bilgi Evi' kayıtları başladı

Öğrenciler 27 Eylül - 10 Ekim tarihleri arasında Gemlik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gelerek kayıtlarını yaptırabilecek. Kayıt sırasında ya da kurslarda öğrencilerden herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

Konuyla alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Gençlerimiz geleceğimizdir. Geleceğimiz İçin çalışıyoruz. Dolayısıyla bizim onların eğitimine ve gelişimine katkı sunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Açtığımız kurslarda hem yeni şeyler öğrenecek, hem kabiliyetlerini geliştirecekler. 'Bilgi Evi' zengin-fakir ayrımı yapmadan çocuklar için farklı ve önemli bir eğitim alanı olacak. Ayrıca dürüst, ahlaklı, milli ve manevi değerlerine sahip kişiler olarak yetişecekler. Boş zamanlarını değerlendirecekleri gibi, yeni şeyler öğrenecekler. Bununla birlikte kötü alışkanlıklardan da uzak duracaklar. Biz gençlerimize her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.