Hava Durumu

Bursa'da bu yollara dikkat!

Bursa'da Karayolları ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları çalışmaları nedeniyle bazı yollarda şerit daraltmasına gidiliyor..

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bu yollara dikkat!

İşte o yollar:

-Bursa - Orhaneli Karayolu ve Bursa-İzmir Karayolu güzergahlarında yol genişletme ve düzenleme çalışmaları ile İrfaniye köprülü kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle şerit daraltması yapıldığından çalışma alanlarında trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

-Bursa-Ankara Yolu raylı sistem yapım çalışmaları kapsamında yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle şerit daraltması yapılmaktadır.

-Doğu çevre yolu Samanlı köprülü kavşağı çalışmaları nedeniyle doğu yakın çevre yolu güzergahında şerit daraltması yapılmaktadır.

-Yıldırım İlçesi Erikli Mahallesi Eflak caddesinde asfaltlama çalışmaları yapılacaktır.

-Odunluk İnkaya Yolu Bent Caddesi güzergahında asfaltlama çalışmaları nedeniyle şerit daraltması yapılmaktadır.

-Mudanya İlçesi, Bademli Mahallesi, Eğitim Caddesinde kazı ve dolgu çalışmaları nedeniyle şerit daraltması yapılmaktadır.

-Osmangazi İlçesi, Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi, İnönü Caddesi İle Küçük Sanayi 2. Cadde kesişimin de şerit daraltması yapılmaktadır.

-Gemlik Mustafa Kamel Atatürk Kordonu'nda atık su kollektörü çalışması yapılacaktır. Trafik akışı Narlı istikametinde 2 numaralı cadde üzerinden, Bursa istikametinde ise 1 numaralı caddelerden sağlanacaktır.

-Çalı Mahallesi Bursa Cad. Ve 17 Eylül Caddesinde kanalizasyon ve  yağmursuyu çalışması yapılacaktır. Yol kısmen trafiği kapatılacak,  trafik kontrollü olarak alternatif güzergahtan sağlanacaktır.

-Bursa Çevre Yolu Samanlı Bağlantı Yolunda Samanlı Kavşak Köprüsü imalatları yapılacak, trafik kontrollü olarak alternatif  güzergahtan sağlanacaktır.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.