Hava Durumu

Bursa'da büyük yangın! Binalar tahliye edildi

Bursa'da bir evin çatı katında başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Diğer evlere de sıçrayan alevler nedeniyle vatandaşlar polisler tarafından tahliye edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2017 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2017 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da büyük yangın! Binalar tahliye edildi

Edinilen bilgiye göre, Yeni Karaman Mahallesi Yeleri Sokak'ta Sunay A.'ya ait 2 katlı binanın çatı katında tüp patlaması nedeniyle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevler bitişikteki başka bir binanında çatısına sıçradı. Alevler arka sokakta bulunan 2 ayrı evin daha çatısına sıçrayınca olay yerine sevk edilen polisler evlerde oturan vatandaşları tahliye edip bölgeden uzaklaştırdı.

İTFAİYE ERLERİ FENALAŞTI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ilk etapta yetersiz kalınca vatandaşlar evlerinden uzattıkları hortumlarla yangına müdahale etmek istedi.

YANGINI GÖZÜ YAŞLI İZLEDİLER

Evleri yanan vatandaşlar gözyaşları içerisinde yangını izlerken alevlere müdahale ederken dumandan etkilenip fenalaşan itfaiye erlerinin imdadına 112 ekipleri yetişti. Ambulansa alınan itfaiye erlerine oksijen takıldı.

ÇEVİK KUVVET SEVK EDİLDİ

Yangın mahaline çok sayıda polis ekibinin yanı sıra 20 kişilik Çevik Kuvvet ekibi de sevk edildi. Polis, çevredeki kalabalığı güvenlik nedeniyle uzaklaştırırken 2 sokağın giriş ve çıkışları da trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahalesinin ardından yangın güçlükle kontrol altına alınabildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.