Hava Durumu

Bursa'da davullu zurnalı uyuşturucu operasyonu!

Bursa’da uygulama yapan polis ekiplerinin, yanına gelen İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ı mahalleli davul ve zurna eşliğinde karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2014 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2014 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da davullu zurnalı uyuşturucu operasyonu!

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Bursa’da polis ekipleri, uyuşturucu satan şahıslara karşı uygulama yaptı. Merkez Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi ve Irgandı Köprüsü civarında uygulama yapan ekipler, uyuşturucu satanlara nefes aldırmadı. Meydancı Mahallesi’nde yoldan geçen bütün araçları tek tek durduran ekipler, içerisinde arama yaptı. Ayrıca sürücülerin üzerlerini de arayan ekipler, uyuşturucu satışının önüne geçmeye çalıştı.

Öte yandan uygulama esnasında mahallede komaya giren bir genç bulundu. Polis ekipleri, genci polis otosuna bindirerek, tedavi için hastaneye götürdü. Uygulama esnasında olay yerine gelen Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, mahallelinin sıkıntısını dinledi. Durmuşlar, bir kahvenin önünden geçerken, davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Durmuşlar, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan ötürü mahalle sakinlerine teşekkür etti. Ekiplerden bilgi alan Durmuşlar, uygulamayı dikkatle takip etti.

Irgandı Köprü altında da son günlerde yoğun bonzai içildiğine dair ihbarlar alan polis ekipleri, çalılıkları didik didik aradı. Parkta bulunan vatandaşlara uyarılarda bulunan ekipler, kimlik sorgulaması yaptı.

Son zamanlarda uyuşturucunun önüne geçmeye çalıştıklarını ifade eden Durmuşlar, “Bu tür uygulamaları hep yapıyoruz. Son zamanlarda Bursa’da uyuşturucu satışında ciddi azalmalar var. Bunun önüne geçebilmek için her türlü çalışmayı yapacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.