Hava Durumu

Bursa'da esrar operasyonu

BURSA'daki polis ekipleri, Diyarbakır’dan getirilen 254 kilo esrarı şehir girişinde düzenlenen operasyonla ele geçirdi. Gözaltına alınan üç kişi, bugün adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2013 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da esrar operasyonu

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, Diyarbakır'dan yüklenen esrarın satılmak üzere 54 yaşındaki Remzi Özpalat yönetimindeki minibüse yüklendiğini belirledi. Araca 36 yaşındaki Levent Aydın ile 48 yaşındaki Celal Uçkan'ın içinde bulunduğu otomobilin eskortluk yaptığını saptayan polis, her iki aracı takibe aldı. Geçen salı günü, Bursa'nın girişinde bulunan Kestel İlçesi yakınlarında pusu kuran ekipler, yolda polis ile jandarmanın arama yapıp yapmadığını kontrol eden Aydın ve Uçkan'ın kullandığı otomobili durdurdu. Her iki şüpheliyi gözaltına alan polis, daha sonra Remzi Özpalat'ın esrar yüklü aracının önünü kesti. Yapılan aramada 254 kilo esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları yapılan Remzi Özpalat, Levent Aydın ve Celal Uçkan, 'Uyuştucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.