Hava Durumu

Bursa'da esrarengiz intihar

Bursa Orhangazi'de yaklaşık 1 ay önce trafik kazasında babasını kaybeden bir genç, gece yarısı evinin karşısında bulunan inşaat halindeki bir binanın 4. katından atlayarak intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2012 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2012 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da esrarengiz intihar

Olay gece yarısı saat 01.45 sıralarında Orhangazi'de Arapzade Mahallesi, Fevzi Efendi Caddesi 4. nolu Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, gece yarısı evlerinin yanında büyük bir gürültü duyan sokak sakinleri, dışarı çıktıklarında cadde üzerinde bulunan inşaat halindeki bir binanın önünde hareketsiz yatan bir şahısla karşılaştı. Olayın polise bildirilmesi sonrasında olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, yerde yatan şahsı ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan gencin, kısa bir süre önce olay yerine yakın bir yerdeki internet kafede oyun oynadıktan sonra ayrılan 23 yaşındaki Özkan Kan olduğu anlaşıldı. Özkan Kan, kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi'nde doktorların uzun süreli müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Askerden geldikten sonra herhangi bir işe girmediği belirlenen şahıs, 9 Temmuz günü Orhangazi'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ve ilçede boyacı Necati olarak tanınan Necati Kan'ın oğlu olduğu öğrenildi. Özkan Kan'ın ölümü üzerine Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Olay yerine gelen polis ve savcı olay yerinde inceleme yaptıktan sonra hastane morguna kaldırılan Özkan Kan'ın cesedini kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk etti.

Kısa bir süre önce internet kafede arkadaşları ile oyun oynadıktan sonra kafeden çıkan ve bir süre sonra arkadaşlarının ölüm haberini alan Özkan Kan'ın arkadaşları ise olay sonrasında büyük bir şok yaşadılar. Özkan'ın bir süredir içine kapanık yaşadığını belirten arkadaşları, ancak böyle bir şeye kalkışacağına da hiçbir zaman ihtimal vermediklerini dile getirdi.
 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.