Hava Durumu

Bursa'da facianın eşiğinden dönüldü... Kamyon damperi tünele takıldı

Bursa'da damperi açık unutulan kamyon, tünel girişine çarptı. Kazada ön camdan fırlayan sürücü Özcan Mutlu yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2014 01:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2014 01:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da facianın eşiğinden dönüldü... Kamyon damperi tünele takıldı

İstanbul Avcılar'daki hafta içerisinde açık unutulan damperinin E-5 üzerindeki bir üst geçide çarpması sonucu üst geçidin çökmesiyle bir kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kazanın ardından Bursa'da da benzer bir olay yaşandı.

Damperi açık unutulan ve iddiaya göre yolda gören vatandaşların sürücüsünü uyardığı kamyonun kasası köprüye çarptı. Kazada, kamyon sürücüsü patlayan camdan dışarı fırlayarak yaralandı. Kaza sebebiyle Alaaddinbey Mahallesi Özlüce Köprüsü bir süre ulaşıma kapandı.

Gecenin en ilginç kazası Bursa'da yaşandı. Saat 22.00 sularında Bursa İzmir karayolu üzerindeki Özlüce Köprülü Kavaşağı'nın Alaaddinbey Mahallesi tarafından seyreden Özcan M. (48) idaresindeki 16 YJ 577 plakalı kamyonun damperinin açık unutulduğunu gören vatandaşlar, iddiaya göre, sürücü Özcan M'yi uyardı. Trafikteki gürültü sebebiyle uyarıları duymayan Özcan M. kullandığı kamyonun açık unutulan kasası tam 4 metre 80 santimetre yüksekliğindeki Özlüce Köprüsü'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun kırılan ön camından dışarı fırlayan sürücü yaralandı. Kaza yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan sürücü tedavi altına alındı. Görenleri şaşkına çeviren kazaya ilgili soruşturma başlatıldı.



Görgü tanıkları, kamyonun hızlı ve damperi açık şekilde seyrettiğini öne sürdü. Bir görgü tanığı, "Kamyon hızlı gidiyordu, arkadaşlar uyarmış ama sürücü duymamış" diye konuştu Çarpmanın etkisiyle kamyondaki azot etrafa yayıldı. Hastane ye kaldırılan Özcan M.'nin alkol almadığı belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.