Hava Durumu

Bursa'da farklı olsun

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Galatasaray Medical Park’a konuk olan TOFAŞ ilk yarıda rakibine oranla üstün bir oyun sergilemesine karşın sahadan 80-66'lık skorla mağlup ayrılarak seride 1-0 geriye düştü.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2012 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2012 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da farklı olsun
Karşılaşmaya Bursa temsilcisi iyi başladı.  İlk üç dakikalık bölüm 3-7 TOFAŞ üstünlüğünde geride kalırken, Nihad Dedovic ve Furkan Aldemir ile etkili olan Galatasaray, ilk 5 dakika geride kalırken 12-11 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan TOFAŞ ilk periyodu 15-18 önde tamamlayan taraf oldu. İkinci periyot karşılıklı basketlerle geçilirken devrenin son 4 dakikasına da 33-28 ev sahibi ekibin üstünlüğünde girildi. Son bölümde oyunda daha etkili bir görüntü çizen Sarı Kırmızılılar, ilk devreyi de 45-35 önde tamamladı.

LUCAS’A ENGEL OLAMADILAR

İkinci devreye her iki takım da karşılıklı sayılar kaçırarak başladı. Bu çeyrekte oyun hakimiyetini rakibine kaptıran TOFAŞ final periyoduna 61-45 geride girdi. Final periyoduna Kırmızı Beyazlılar, Kenan Sipahi'nin sayısı ile başlarken, ev sahibi ekip de rakibine Jamon Lucas ile cevap verdi. Her iki takım da karşılıklı sayılar bulurken, Galatasaray Medical Park skor üstünlüğünü korumayı başardı ve sahadan 80-66 galip ayrılarak çeyrek final serisinde 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı 8 Mayıs Salı günü Bursa'da oynanacak.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.