Hava Durumu

Bursa'da 'hayali ihracat' operasyonu

İstanbul'da hayali ihracat yaptıkları iddia edilen şüpheliler, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Bu arada İstanbul dışında 20'den fazla ilde de aynı operasyon kapsamında aramalar yapıldığı, şüphelilerin gözaltına alındığı bildirildi. Bursa'da da 14 kişinin ifadesine başvuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'hayali ihracat' operasyonu
Sabah saat  05.30 sıralarında Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul EmniyetMüdürlüğü'nden ayrılan ekipler, başta Beşiktaş, Sarıyer ve Tuzla'da olmak üzere tespit edilen çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Aralarında kadınların da olduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 

Operasyon kapsamında Beşiktaş Hisarüstü'nde bulunan bir gecekonduya gelen Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil polis ekipleri adrese kapıyı çalarak girdi.

Şüphelilerin ev ve gösterdikleri yerlerde aramalar yapıldı. Gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma
Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü. 

İstanbul dışında 20'den fazla ilde de aynı operasyon kapsamında aramalar yapıldığı, şüphelilerin gözaltına alındığı bildirildi.

Öte yandan düzenlenen operasyonda Bursa'da 14 kişinin ifadesi alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Şüphelilerden A.K ise sorgulanmak üzere İstanbul'a götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.