Hava Durumu

Bursa'da kanlı olay! Sevdiği kızın babasını vurdu

Bursa'da eşinden boşanan 3 çocuk babası 35 yaşındaki R.A., iddiaya göre kızıyla evlenmesine izin vermediği gerekçesiyle uzaktan akrabası olan 53 yaşındaki Yunus Güler'i tabancayla ateş ederek yaraladı. Daha önce de Yunus Güler'in kızını ve oğlunu kaçıran R.A. aranıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kanlı olay! Sevdiği kızın babasını vurdu
Bursa'da eşinden boşanan 3 çocuk babası R.A, iddiaya göre geçen yıl uzaktan akrabası olan fabrikada işçi olarak çalışan 24 yaşındaki E.G.'yi iş çıkışı "Seni eve getireyim" diyerek otomobiline bindirip kaçırdı. Genç kızın telefonu ile babası Yunus Güler'i arayan R.A. iddiaya göre, "Kızınızı kaçırdım. Onunla evlenmek istiyorum" diyerek telefonu kapattı. Ailenin polise şikayetci olması sonucu soruşturma başlatılırken, aile büyüklerin devreye girmesi sonucu, telefon ile konuşulan R.A. ikna edilerek E.G.'yi ailesine teslim etti. Daha sonra mahkemeye çıkartılan R.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

O günden sonra aileyi evlenmek için rahatsız eden R.A. geçen Nisan ayında bu kez genç kızın 28 yaşındaki ağabeyi Emre Güler'i otomobiline zorla bindirip Merkez Yıldırım ilçesi'nde bulunan bir eve getirdi.  Burada 6 saat boyunca rehin kalan Emre Güler polis tarafından kurtarılırken, yakalanan R.A. çıkartıldığı mahkemece bir kez daha tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BU KEZ BABASINA KURŞUN YAĞDIRDI

Olay sonrası Güler ailesine ölüm tehditi yağdıran R.A, merkez Osmangazi İlçesi Küçük Balıklı Mahallesi Fevzibey Caddesi üzerinde geçen perşembe günü karşılaştığı genç kızın babası Yunus Güler'e ruhsatsız tabancası ile beş el ateş etti. Vucuduna isabet eden 4 kurşunla yaralanan Yunus Güler kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde ameliyat edildi. Güler hayati tehlikeyi atlatırken, kaçan saldırgan ise polis tarafından aranıyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.