Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da kara kışta hamam sefası!

Bursa şehir merkezine yüzlerce kilometre uzaklıkta bulunan açık hava kaplıcasında köylüler kara kışta hamam sefası yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2018 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2018 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kara kışta hamam sefası!

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Büyükorhan ilçesinin Düğüncüler köyünün altından akan derenin içinden çıkan termal su ilgi çekiyor. Vatandaşlar soğuk ve yağışlı havaya aldırmadan doğal havuzlarda girerek şifa buluyor. Derenin içinden çıkan sıcak su başta cilt hastalıkları olmak üzere bir çok rahatsızlığa iyi geliyor. Sıcak suyun çıktığı alan ormanlarla kaplı. Tabiatının hiç bozulmamış olması buraya gelen insanları kendine hayran bırakıyor. Vatandaşlar buz gibi havada doğal havuzlarda derenin kenarında hamam sefası yapıyor.

Dereden karşıya geçişler ise el yapımı sal ile sağlanıyor. Buraya gelenler kendilerini farklı bir dünyada hissediyor. Çok kimsenin bilmediği bu tabiat harikası köy ziyaretçilerini bekliyor.
Soğuk havaya rağmen derede kaplıca keyfi yapan vatandaşlar, "Burayı çok kimse bilmiyor. Hava soğuk olmasına rağmen biz açık havada sıcak su keyfi yapıyoruz. Burası bir başka güzel, insan kendini kaybediyor" dedi.
Düğüncüler köyü sakinleri ise, "Burada bulunan kaplıca kaynakları çok eski. Çok kimse bilmiyor. Açık havada kaplıca keyfi yapıyoruz. El değmemiş tabiatı ve kaplıcasıyla burası ziyaretçilerini bekliyor" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.