Hava Durumu

Bursa'da korkuç kazada can pazarı! Ölü ve yaralı var

Bursa'da hafriyat yüklü kamyona arkadan çarpan sebze yüklü kamyonetteki bir pazarcı hayatını kaybederken, kamyonette sıkışan sürücü ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkuç kazada can pazarı! Ölü ve yaralı var

İlker TÜRKER'in haberi...

Edinilen bilgiye göre, olay Bursa - İstanbul yolu Terminal önünde meydana geldi. İddiaya göre Yasin Şık(58) idaresindeki 16 CJG 11 plakalı pazarcı kamyoneti, şehir merkezine seyir halindeyken önce 16 EV 763 plakalı bir cipe ardından önünde seyreden 73 FA 199 plakalı hafriyat yüklü kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle pazarcı kamyoneti hurdaya dönerken sürücü Yasin Şık ve yanında bulunan Tahir Şık (42) kamyonetin kabininde sıkıştı.

Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve AFAD ekibi çağrıldı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Tahir Şık hastane yolunda hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Yasin Şık da yarım saatlik kurtarma çalışmasının ardından sıkıştığı yerden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

Kazaya karışan hafriyat kamyonu ile cip sürücüleri de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla alakalı cumhuriyet savcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.