Hava Durumu

Bursa'da korkunç cinayet! Döverek öldürdüler...

Bursa'da otomobille gezmeye çıktıkları kahvehane sahibini döverek öldürdüler.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç cinayet! Döverek öldürdüler...

HABER | İlker TÜRKER

Korkunç olay, geçtiğimiz hafta Ovaakça Mahallesi Aziziye Sokak Dedeler mevkiinde meydana geldi. Kahvehane işleten Mustafa Durgut (42), İsmail T. (24) ve Fatih K. (23) ile birlikte otomobille gezmeye çıktı. Dedeler mevkiinde araçtan inerek sohbete başlayan üç kişi, bir süre sonra tartışmaya başladı.

iddiaya göre, İsmail T., cami derneğinin kıraathanesini işleten babası Şenol T. ile konuşmayan Mustafa Durgut ile aralarındaki meseleyi açtı. Bunun üzerine tartışma küfürleşme yüzünden büyüdü ve kavgaya dönüştü. İsmail T. ile Fatih K., Mustafa Durgut'un kafasını yumruklamaya başladı. Aldığı darbelerle yere yığılan Durgut, bilincini kaybetti. İlk önce Durgut'un numara yaptığını zanneden iki kafadar, daha sonra ambulansı aradı.

Hastaneye kaldırılan Mustafa Durgut, doktorların tüm madahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İsmail T. ile Fatih K. ise hastane polisi tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli, "Darp neticesi kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.