Hava Durumu

Bursa'da korkunç cinayet! Şüpheli oğul her yerde aranıyor

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, oğlu ile birlikte yaşayan 59 yaşındaki Zekiye Toğluk, evinde tüfekle öldürülmüş halde bulundu. Polis ekipleri, ölen kadının oğlunu şüpheli olarak her yerde arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2017 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2017 22:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç cinayet! Şüpheli oğul her yerde aranıyor

Olay, akşam saatlerinde Hamidiye Mahallesi Şehit Mehmet Güngör Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oğlu ile birlikte ikamet eden Zekiye Toğluk (59) evinden arka arkaya silah seslerinin gelmesinin ardından komşuları polisi arayarak ihbarda bulundu. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine geldiklerinde evin içinde Toğluk'un cansız bedeni ile karşılaştı.

112 Acil Sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından talihsiz kadının olay yerinde öldüğü anlaşıldı.

Zekiye Toğluk (59)

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından Zekiye Toğluk'un cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kadının olay yerine gelen yakınları fenalık geçirirken, cinayet şüphelisi olarak Zekiye Toğluk'un oğlu Özgür Toğluk'un (33) aranmasına başlandı.

Özgür Toğluk (33)

Olaydan sonra kaçan ve üzerinde kırmızı deri ceket ve yüzünde derin bir yara izi bulunan Özgür Toğluk'un Bursa üzerinden çevre illere kaçma ihtimali üzerine polis şehrin birçok yerinde tedbir aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.