Hava Durumu

Bursa'da korkunç patlama

Bursa İnegöl’ün en merkezi yerlerinden Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde belediye binasının hemen yan tarafında bulunan bir iş yerinde meydana gelen patlamada 3 iş yeri zarar görürken, bir kişi ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2013 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç patlama

Edinilen bilgiye göre, Sinanbey Mahallesi Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde, İnegöl Belediye Başkanlığı merkez binası ile Ziraat Bankası İnegöl Şubesi'nin yan tarafında bulunan kuru yemişçide, gece saat 03.30 sıralarında patlama meydana geldi. Henüz nedeni tespit edilemeyen patlamada etraf savaş alanına dönerken, patlamanın meydana geldiği iş yeri ve solunda bulunan kuruyemişçi ile sağında bulunan taksi durağında da büyük hasar meydana geldi.

Patlamada dükkanın önünde oturan iş yeri sahibi 35 yaşındaki Abdullah Keleş ağır yaralandı. Yaklaşık 3 metre ileri fırlayan, vücudunda yaralar ve yanıklar oluşan iş yeri sahibi, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Çevredeki vatandaşları sokağa döken patlamanın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri küçük çaplı yangını söndürüp emniyet ekipleri ile birlikte dükkanda incelemelerde bulundu.

Patlama sırasında hemen yan taraftaki taksi durağında müşteri bekleyen taksi şoförü Ahmet Vugan, “Bu akşam nöbetçiydim. Yazıhane içerisinde televizyon seyrediyordum, ayak sesleri duyunca müşteri var diye dışarı çıktım. Dışarı çıktığımda buranın sahibi olan Abdullah Keleş, iş yerinin önünde sigara içiyordu. Tekrar içeri girip televizyon izlemeye başladım. İki dakikada geçmeden bomba gibi bir patlama ile alev topu gibi ateş çıktı. Yazıhanenin bütün camları üzerime geldi, o sesle dışarı fırladım. İş yerinde doğalgaz yok, tüp de sağlam duruyor” dedi.

Emniyet ekipleri olay yerini güvenlik çemberine alıp patlamanın nedenini araştırırken, etrafa dağılan eşyalar itfaiye ekipleri tarafından temizlendi. Patlama ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.