Hava Durumu

Bursa'da ölümlü kazada ortalık karıştı! Polis havaya ateş açıp..

İstanbul Yolu üzerinde yaşanan kazada, bir kişi öldü bir kişi ise yaralandı. Olay yerine gelen kazazede yakınları ise polisle kavgaya tutuştu. Polis, kavgayı havaya ateş açıp, biber gazı kullanarak ayırdı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da ölümlü kazada ortalık karıştı! Polis havaya ateş açıp..

Korkunç kaza, Bursa - İstanbul yolu TOFAŞ lambalarında meydana geldi. Pazarcılık yapan Yasin Şık(58) ile kardeşi Tahir Şık (42) içinde bulunduğu kamyonet,hafriyat yüklü kamyona çarptı. İki kardeş, araç içerisinde sıkıştı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Olay yerine çok sayıda ekip gönderildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Tahir Şık hastane yolunda can verdi. Kamyonet sürücüsü Yasin Şık da yarım saatlik kurtarma çalışmasının ardından sıkıştığı yerden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

KAZAYI DUYAN OLAY YERİNE KOŞTU

Kazada hayatını kaybeden Tahir Şık'ın (42) haberi alan yakınları olay yerine koştu. Tahir Şık'ın yakınlarıyla görevli polisler arasında tartışma yaşandı. Hasta yakınları görevli bir polis memuruna vurup darp etmeye kalkışınca olay yerinde bulunan Trafik Şube Müdürü, havaya 2 el ateş edip yaşanan arbedeyi engelledi.

Çıkan arbedenin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kalabalığın dağıtılmasının ardından olay yeri inceleme ekipleri kazayla ilgili çalışma yaptı. Kazaya karışan hafriyat kamyonu ile cip sürücüleri de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla alakalı cumhuriyet savcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.