Hava Durumu

Bursa'da partiler secim için gün sayıyor

24 Haziran seçimlerine 4 gün kala saha çalışmalarını artıran ve son yol haritalarını hazırlayan AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi Bursa il başkanları çalışma tempolarını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da partiler secim için gün sayıyor

Son olarak 17 Haziran Pazar günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Aksener'in miting için gelmesiyle siyasi trafiğini tamamlayan Bursa'da hummalı seçim çalışmaları devam ediyor. Parti başkanları ve milletvekili adayları ilçe ilçe ve mahalle mahalle gezerek vatandaşa ulaşırken 24 Haziran seçimlerine de adım adım yaklaşıldı. Partiler seçime son 4 gün kala çalışmalarına hızlarını artırarak devam ettiriyor. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi Bursa il başkanları çalışma tempolarını Bursa Hâkimiyet Gazetesi'ne değerlendirdi. AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile yaptığı fabrika ziyaretinde son çalışmalarını anlattı. Başkan Salman, gece gündüz demeden aralıksız çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

SAHİP ÇIKIYORUZ
CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, milletvekili adayları ve ilçe başkanlarıyla yaptıkları toplantılar ile değerlendirmeler yaptıklarını söyledi. Seçim günü sandıklara sahip çıkacaklarını belirten Akkuş, 6 bin 294 sandık sorumlusu belirlediklerini ifade etti. Bursalıları sandığa gitmeleri konusunda uyaran Akkuş, CHP ve Millet İttifakı için çıkacak sonucun önemli olduğunu belirtti.

EN GÜÇLÜ PARTİYİZ
Saadet Partisi Bursa İl Başkanı İsmail Özdemir, Saadet Partisi'nin arazide en güçlü çalışma yapan parti olduğunu ifade etti. Özdemir, son hafta içersinde ilçe teşkilatları ve milletvekilleri adayları ile birlikte sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadıklarını söyledi. Sadece Saadet Partisi'ne ait olan son gün bayrak çalışması yapacaklarını da açıklayan Özdemir, ana arter üzerinde yaptıkları bu çalışmanın önceki seçimlerde çok etkili olduğunu belirtti.

GÖRÜNMEZLİK UYGULANIYOR
İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bayram Kazancı da, İYİ Parti için Türkiye'de görünmezlik uygulandığını iddia etti ve son haftada vatandaşa maksimum seviyede ulaşmaya çalıştıklarını belirterek 25 Haziran sabahında Türkiye'nin yeni bir iktidara uyanacağını söyledi.

SON GÜNE KADAR DEVAM
MHP Bursa İl Başkanı Kurtuluş Coşkun ise, bütün ilçe teşkilatları ile her gün sahalarda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Vatandaşın dert, sıkıntı, hassasiyetlerini dikkatle dinlediklerini belirten Coşkun, seçim gününe kadar çabalarının artarak devam edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.