Hava Durumu

Bursa'da sahte para şoku!

Yenişehir'de şüpheli 4 kişinin üzerinde sahte para olduğu bilgisine ulaşan polis ekipleri, şüpheli şahısların evlerini tespit ederek operasyon yaptı. Şahısların üzerinde yapılan aramalarda 30 adet 100 liralık sahte banknot ele geçirilirken evlerinde yapılan aramada ise silah ve mermi ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2019 20:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2019 20:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sahte para şoku!

Bursa Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, A.D., K.A, M.B. ve V.A isimli 4 şüphelinin üzerinde sahte para olduğu bilgisine ulaştı. Yapılan fiziki ve teknik takibin ardından şüpheli şahısların ev adreslerine ulaşıldı. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak operasyon düzenleyen polis ekipleri, şüpheli 4 şahsın üzerinde yaptığı aramalarda 30 adet 100 liralık sahte banknot ele geçirdi.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise 1 adet pompalı tüfek, 1 adet çift kırma tüfek, kuru sıkı tabanca ve tüfek ve tabancaya ait çok sayıda mermi ele geçirdi. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. İfadeleri alından A.D. ve K.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken M.B. ve V.A. serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.