Girdiği ekonomik krizden kurtulabilmek için seyyar bir araba ile Bursa'da döner satmaya başlayan Bekir Usta, azmi sayesinde hem dükkan sahibi oldu, hem da yanında onlarca kişi çalıştırıyor.
Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Girdiği ekonomik krizden kurtulabilmek için seyyar bir araba ile Bursa'da döner satmaya başlayan Bekir Sofracı, azmi sayesinde hem dükkan sahibi oldu, hem de yanında onlarca kişi çalıştırıyor. Halk arasında Bekir Usta olarak tanındığını söyleyen Sofracı, yüzlerce kişiye aynı anda servis yapacağını tahmine bile etmediğini söyledi.
Aslen Artvinli olan Bekir Usta, halen işinin başında olduğunu dönerinin kesimini dahi kendi yaptığını belirterek, hayvancılığı ve et işini memleketi Artvin'de öğrendiği için deneyimin çok uzun yıllara dayandığını kaydetti.
Kullanılan etlerde sinirlerin tek tek alındığını kaydeden Bekir Usta, etlerin özel bir terbiye ile bir gece dinlendirildiği için lezzetlendiğini de açıkladı.
Türkiye'de tek şubesinin bulunduğunu, bunun da Yıldırım'da olduğunu önemle vurgulayan Bekir Usta, "Dönerimizin tadına bakmak için Türkiye'nin çoğu ilinden gelenler var" şeklinde sözlerini sonlandırdı.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bursa'da seyyar tezgahla başladı, şimdi ise...
Girdiği ekonomik krizden kurtulabilmek için seyyar bir araba ile Bursa'da döner satmaya başlayan Bekir Usta, azmi sayesinde hem dükkan sahibi oldu, hem da yanında onlarca kişi çalıştırıyor.
Girdiği ekonomik krizden kurtulabilmek için seyyar bir araba ile Bursa'da döner satmaya başlayan Bekir Sofracı, azmi sayesinde hem dükkan sahibi oldu, hem de yanında onlarca kişi çalıştırıyor. Halk arasında Bekir Usta olarak tanındığını söyleyen Sofracı, yüzlerce kişiye aynı anda servis yapacağını tahmine bile etmediğini söyledi.
Aslen Artvinli olan Bekir Usta, halen işinin başında olduğunu dönerinin kesimini dahi kendi yaptığını belirterek, hayvancılığı ve et işini memleketi Artvin'de öğrendiği için deneyimin çok uzun yıllara dayandığını kaydetti.
Kullanılan etlerde sinirlerin tek tek alındığını kaydeden Bekir Usta, etlerin özel bir terbiye ile bir gece dinlendirildiği için lezzetlendiğini de açıkladı.
Türkiye'de tek şubesinin bulunduğunu, bunun da Yıldırım'da olduğunu önemle vurgulayan Bekir Usta, "Dönerimizin tadına bakmak için Türkiye'nin çoğu ilinden gelenler var" şeklinde sözlerini sonlandırdı.
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN HABERLERİ
BAKMADAN GEÇME...
POPÜLER VİDEOLAR