Hava Durumu

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasının ardından trafik denetimleri de başladı

Bursa'da koronavirüsle mücadele kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararına ilişkin denetimler ilk dakikalarda başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2020 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2020 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasının ardından trafik denetimleri de başladı

Saat 20.00 itibariyle başlayan sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte Bursa'da denetimler ilk dakikalarda başladı. Hafta sonu boyunca olan yasak kapsamında polis ekipleri de denetimleri sürdürmeye başladı.

Şehir merkezinde oluşturulan denetim noktalarında trafik ve asayiş polis ekipleri, araçları tek tek durdurarak gerekli kontrolleri yapıyor.

Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtını dikkate almayarak sokağa çıkan sürücü ve yayalara ceza kesilirken, denetimlerin yasağın sona ereceği hafta sonuna kadar süreceği öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararlar doğrultusunda 81 ilin valiliğine genelge gönderildi. Genelge kapsamında, bugün saat 20.00 ile yarın saat 10.00 arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyuruldu. Alınan kararın ardından kısıtlamanın başlamasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çok sayıda farklı bölgede uygulama noktaları oluşturdu. Yasağın başladığı ilk dakikalarda uygulama noktalarında uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri, yasağı ihlal eden vatandaşları uyarıp, evlerine gönderdi. Uygulamaların tüm gece devam edeceği ve ekiplerin saat 10.00'a kadar görev başında olacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.